Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart


De ord jag menat spilla

Det är mörkt just nu.
Vågar inte skriva från hjärtat
för jag är rädd för vad mina ord skulle skönja...
för jag har glömt mig själv -
bara skalet finns och det visar sig sällan.

Orden tvinnar sig runt mina fingrar och knyter till,
jag vet vad det är jag vill säga;
men modet räcker inte till.
Förnedrad av mig själv -
måste jag skamsen ta upp striden igen.
Varför, varför?
Måste jag plåga mig själv.

De ord jag menat spilla
ska skönja den sanning
jag är mest rädd för.




Bunden vers av devious
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devious
devious