Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv... ett kiv

att virka en kvark
att knota ett spö

att skota en not
att mula ett frö

att sadla en härk
att jojka en tall

att knåpa en tår
att bråka ett fall

att knyta ett sel
att bruka en ö

att mumla en ask
att sedan få dö




Fri vers av Gunsan
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan