Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Frieri

 

jag vill att du går sakta utmed mina strandlinjer

jag vill att du plockar mig varsamt med din hand

jag vill att du smyger kärlek in i mina vener

jag vill att du bär mig ibland

 

jag vill att du älskar mig för den jag blev

jag vill att du ser mig vacker i morgonljus

jag vill att vi  river våra murar

jag vill att vi bygger vårt kärlekshus

 

 

Epione-09




Bunden vers av Epione VIP
Läst 1090 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-19 17:19



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Fantastiskt vacker. Vill stjäla den, sno den, ge till Honom, låtsas den är min. Blir tårögt berörd.

"jag vill att du går sakta utmed mina strandlinjer" - ååh!
2010-05-07

  walborg
Så skriver en människa som kan älska.
2010-01-15

  Vind
Skirt och luftigt... och mycket vackert.
2009-11-02

  erkki
Den här dikten tolkar jag som en önskan att bli sedd, accepterad och älskad. Denna allas vår önskan. Snyggt vördsam och romantisk. Bravo!
2009-10-26

  ~Leonardo~
Den är mycket vacker...du är så duktigt på detta.
2009-10-20

  Miss Mod
Vackraste, hoppas någon ger Dig svar.
2009-10-19

  Grubbelmia
Ömma och spirande ord, som en stilla bäck som hoppar över stenar i glittrande vårsol. Tack och kram. /Grubbelmia
2009-10-19

  Njord
Mycket ömhet och kärlekstörst läser jag i dessa rader som flyger som molnslöjor över en vårhimmel. Vackert!
2009-10-19

  erkki
Kärlek är vacker, och ömsint och skir
Kärlek är lågmäld, och inte nått svir
Kärlek ska mogna och växa ihop
Kärlekens väsen: Det här var mitt scop

Dvs vi tycker lika!
Bravo!
2009-10-19

  Lena K Nilsson VIP
Vackra är dina rader...
2009-10-19

  Lili Samuelsson VIP
åh, jag vill att den däringa karl´n säger ja
du, det här är vackert och ödmjukt
finaste grejer, som kärlek
2009-10-19

  infiniteternity
Tycker den var fint skriven.
2009-10-19

    ej medlem längre
Detta är bland det vackraste du skrivit. Ett mjukt kärleksfullt sätt att nalkas varandra på. Här finns acceptans, kärlek, hänsyn, varsamhet... och ljusa hoppfulla drömmar.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP