Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck

Ingen som hör

Ingen som ser

 

Vinden viner som ingenting

Löven på träden blir rödare som ingenting

 

Ingen som hör

Ingen som ser

 

Ryggsäcken blir tyngre ju längre du går

Stenarna tyngre ju längre du går

 

Ingen som hör

Ingen som se

 

Det som inte sysn

Det finns inte

 

Ingen som hör

Ingen som ser




Bunden vers av Anonym Ängel
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel