Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet

 

längtanslös
längesen
livsbefrielse

lägg mig till vila
eller återlös mig

slutligen
blir det mig likgiltigt
vilket




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-19 21:37



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som starkt förmedlar sitt budskap.
2009-10-20

  Carola Zettergren
När uppgivenheten sagt sitt!!!
2009-10-19

  Eva Langrath VIP
Betydelselöshetsdagens mantra skickligt fångat.
2009-10-19

  Johan Bergstjärna VIP
Ta oss alla till vila & återlösning
i en tillrättaställande kärleksprocess!
2009-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Återlöst är du redan. Objektivt sätt. Genom att du väljer att tro det subjektiviseras det objektiva och blir ditt även erfarenhetsmässigt.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger