Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista vilan

Du dog
Vi la dig i jorden
Ändå kan jag inte tänka mig att du ligger där
Ligga i jorden
Vad är det
Jorden
Sista vilan
I jorden
Du sa att vi hamnar i himlen
Är du i himlen nu
Jag kan inte tänka mig att du är i himlen
Vad är det
Himlen




Bunden vers av Hubbishelena
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena