Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förändring


Det är vår

Uppe i norr har våren nyss kommit
det är även första våren
för en som nyss förlorat sin livskamrat










Fri vers (Fri form) av Hubbishelena
Läst 305 gånger
Publicerad 2010-05-13 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena