Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansera mera

Okej jag säger det såhär
tur verkar oftast komma med lite otur

det här med balans...




Fri vers av Hubbishelena
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-05-17 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena