Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur Tiden (trollformel no 39)

 

 

 





Ta oss genom rummen

ut ur tiden

till fältet där allting älskar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 22:39



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
P.S. Trollformel, menar jag förstås - men, de kanske är besläktade?
2009-10-20

  Catharina Edin VIP
Härlig bön - gillar särskilt ' genom rummen '!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP