Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som aldrig blir sagda eller skrivna finns ändå.


Ordtrygghet


Mina ord

har till slut

hittat hem

befinner sig

i tryggat bo

utan rädsla för

skärskådning

upptäckt

övergrepp.

Är ett

med ordmusiken.

Vilar

mjukt

i ordens

famn.









Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 23:34



Bookmark and Share


  thyra
Så är det! :) Ordtrygghet, ett ord som gillas!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans