Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bör en Man göra

om han får gåshud runt hela sin penis?

Dra ut penisen ur gåsen och ta sig en allvarlig funderare över sin sexuella läggning…..
-)

Ken Cassel
20/10-09.




Bunden vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel