Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller "fucking i Rödinge", tråkigt när folk dör men vad hade hänt annars, han hotade, även om det var "mungoja" att döda dom andra...


Fallet Rödinge


Efter att ha sett ”fallet”
Så måste jag säga att det jag kände förr
”de fick vad de förtjänade”
Är än mer klart
Tråkigt när folk dör…

Men va fasen, han hade kunnat skjutit några fler
Utan att världen egentligt förlorat nåt
Verkar det som…
Hur fan kan man så sytematiskt terrorisera
Andra människor

Då har man inte mycket här på jorden att göra…
Faktiskt
Även om man är ung så får man inte
Göra vad man vill… mot andra




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-10-22 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO