Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar 81


Jag minns
Det var midsommar...
Som en saga, där jag är prins
Vi stod och hängde, eller kanske bara du
För jag va inte med, då...
Och funderade på ditt kuttrasju
Och hur man kunde älska så
Det var midsommar 81
Och du var det ljuvaste jag sett..

Svartsjuk längtan fanns inom mej
Svartare än nåt jag känt... när
Jag anade, att något otäckt, hade hänt
Men vad gör man när blickar säger mer
Och hjärtat skriker efter dej
Det var midsommar 81
Du va de vackraste jag sett...

Man svarade JA till din blick
Och 2 hjärtan kom i takt
Den lust och längtan som jag fick
Mitt hjärtas inre fick en prakt
Som jag kände ofta, men sällan sagt
Vi åkte skönt i en gammal Ford
Till kärleks musik, med egna ackord
DET var midsommar 81
Du va de skönaste jag nånsin sett...

Det kanske borde slutat så
Ska jag ångra, vad jag känt
Ska jag ångra åren, som ej var få
Ska jag ångra allt, som faktiskt hänt
Ska jag ångra de gånger, som jag fick sätta på
Och dörren du stängt, är ej ens på glänt....
Med midsommar 81 på pränt
Finns det sorgligaste känslor jag nånsin känt...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO