Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan


gör mitt hjärta till kladdig cheesecake

hej hej

jag är här

jag sitter í en soffa och undrar

"vad fan ska jag göra"

med mitt liv

med min dag

med mitt allt.

för ibland kan inget göra en glad

och ibland kan allt göra en ledsen.

ibland är allt bara grått som höstkvällen.

jag vill inte vara ensam mer.

släpa in mig i tvåsamheten och gör mitt hjärta till kladdig cheesecake.




Fri vers av zim
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-20 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim