Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livia

Hon sparkar precis som du,
när du sover.
Fast istället för att frustrerat strida med täcket
är hon ljudlös när hon rör sig i min mage.
Mjuka stötar som du alltid verkar missa
eftersom din hand aldrig vill dröja kvar.
Bara jag känner att det är exakt samma mönster
dina fötter följer när du sover.




Fri vers av zim
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-04 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim