Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Kärleken

är ingen trenchcoat

som skyddar dig

du får gräva

din egen

skyttegrav

eller

kapitulera

och visa

vit flagg.

Till och med

Batmans dräkt

har sina svagheter.




Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans