Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genpool


under slaktmånaden tränger
benen
igenom. det som vittnar och tänjs.
hela händer
i skära kötthål.
vida likt drömmar. hela ytor
dränks
i människors sinade.



hur det stjäl
från oss, de förtjänta
bergen.
den provisoriska
ömheten
som så tålmodigt
inväntar

våldet.






Fri vers (Fri form) av georgevillintedö
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-10-20 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö