Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stdsdlr, phttd

en Karta viks ut över golvet. vi
sitter vid varsitt hörn och pekar, gapar.
jag säger: var vill man bo? det är ju bara
hittepånamn.
vindruvor med kärnor. så som hud
ska vara. torr i december, ser inte skillnad
på molekyler och molekyler, som far runt
i sina skor av väta.

nattkörning, regnrytmiseringar. jag fastnade
aldrig för Musiken. inte till den grad,
skadan redan var skedd. du säger det går bra nu.
du säger jag är inte med någon enbart för att det är kul.
jag stryker din kind, slickar ditt hår.
jag drömmer om dig ibland, glömde smörpaket på spisen, bränt
och smält, och det sticker i hjärnan, som
jag gick ner mig i skaren hennes skära.




Fri vers av georgevillintedö
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö