Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveg


Du har färgat det rött. Det är fint.
Jag vill inte leva mer. Det är okej.
Det räcker nu.
Jag har aldrig varit i Sveg.
Jag är så jävla rädd. Jag kan inte sova.
Jag har tröttnat på att linda.
Jag har tröttnat på att försöka gråta.
Jag har tröttnat på att bita mig i armarna.
Jag tittar på dig. Jag föreställer mig dig
i kuk. Jag skulle sugit och slickat
och slagit och gråtit och kräkts och
hållt om dig och gått sönder och Helvete
och aldrig blivit hel och kanske då
hade du sagt
vad fin du är
och jag hade svarat.




Fri vers av georgevillintedö
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 01:50



Bookmark and Share


  kåkksik
denna dikt är som pj harvey, assata shakur, fuskblod och allt annat bra i livet. kukkräkset på slutet särskilt. fast helheten
2011-12-15

  vibhava-tanha
Jag har varit i Sveg, det, precis som många andra orter lämnade inget bestående intryck
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö