Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på köksbordet låg hans älskade, luktlös


ur mustaschen springer spjut
ångande varm luft bildar rökklot
han försöker absorbera mina
spruckna läppar, allt som vrider sig ur hans
mun påminner om Alamos skenhelighet
svallande hjälmar av hår och gloria;
det rytmiska stötandet
knastrar sönder, eskalerar, rinner ut
över hans fötter
det påskyndar inte akten,
endast förlänger skammen




Fri vers av georgevillintedö
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö