Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärlin


undertäcket är gudlöst
lukt och fläckar av sälta,
gryniga fingerlabyrinter
det som borde dö
återuppstår mellan raderna

ur mina liv
sammanstrålar tröstlösa
som druckna på fostervatten,
tindrande och beskurna
jag stod i vägen
för hycklerividundret och hans
följe

men i det vilda,
virvlande behåring och skygga innanmäten,
skinn, fett och kött,
jag vill känna allt och sluta vilja lämna

allt




Fri vers av georgevillintedö
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-12-19 01:00



Bookmark and Share


  objekt3
slutet väver inte ihop en historia som i mitten blir intrikat ! delikat, t.o.m
Undrar om mellanrummet verkligen är så obegripligt om
någon vågar beröra nästan
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö