Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett. Ett. Två.

Inifrån och ut
Läget är akut
Mitt hjärta blöder
Inifrån och ut




Fri vers av Alsander
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tung innebörd men ändå lättsam uppbyggnad
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Alsander