Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport från ett gränstillstånd

 

ledsenheten som en pågående fuktskada i källargrunden
det står och sipprar någonstans

*står och sipprar*
(eko)

ord blir märkliga konturer i dimman
förvrängda som om jag aldrig sett dem förr
och Tiden
rycker närmare

man går strängt taget aldrig utanför sin krets!

kanske är det så här det ska hända när man ser det inifrån
när allting blir alltmer likgiltigt och jag frigör mig från
beroenden farhågor behov och lidelser
fri är jag inte
friheten är ännu en villfarelse
jag bara hakar av mig bördor och låter dem falla en efter en
med viss liten saknad men det är bättre så

en dag
eines tages
ska jag lägga av mig mitt namn




Fri vers (Prosapoesi) av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-21 13:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ich weiss es wird ein mal..."
2009-10-22

  Johan Bergstjärna VIP
Vad skönt det låter ... lägga av sej sitt namn .. sin etikett & sina masker, blomma ut i himmelskt jubel ... förresten kan man inte göra det redan i detta livet ...?? Vår bästa tid är NU ...
2009-10-21

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!
2009-10-21

  Hans Christian
Blir alldeles betagen, Jösses !!! Vet värdelös komm. Men så snyggt med Vers 2 *står och sipprar* (eko). Superbravo.
2009-10-21

  walborg
Som en regression i jagets tjänst, som man brukar säga, om samling inför en kreativ process i vardande!!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger