Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bestämmer mig för att planka



jag trodde dig
aldrig
du ligger på rygg och påminner om en pojke
lite varm
och förälskad

dig ska jag slita sönder




Fri vers av georgevillintedö
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö