Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och emellan skiner solen


och himlen gråter..


mitt fönster gråter
hela min stad gråter
fast solen leker
i fönstersmygen

så.. jag
lever
och tänker
ord tuggar inte
vin biter inte
mord äger inte
sanning finns inte

adress utan
utropstecken..

gud..
se på mig
din skapelse..
från tiders begynnelse
till min stjärnas glöd
slocknar
din egen död
vårt dagliga bröd

får evig natt
mens min katt
oberörd övernärd
leker överkörd
av solen
i fönstersmygen




Fri vers av frantic
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-21 19:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Katter imponerar, fin slutkläm.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic