Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fartkamerans finess

Min bil den rullar fort
när gasen trycks ner
av fartens förtjusning
jag gärna vill ha mer

En snabb bil på vägen
den vill nog alla köra
en riktig frihetskänsla
som själen kan beröra

Att köra fort bär risker
för både liv och arm
bli stoppad av polisen
har inte någon charm

En älg kan vara vacker
där under himmel blå
men farlig i trafiken
det måste man förstå

Snö kan var skojigt
för barn så underbart
förrädiskt på vägarna
för fordon med fart

När oturen är framme
och olyckan står där
i vägens mitt och grinar
det blir till stort besvär

En kamera gör susen
den blixtrar i natten
bilfärden blir skönare
och säkrare vid ratten




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 06:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja eller så är det risk för att en bil bromsar snabbt och hastigt och att en annan kör in i denne bakifrån...flinar....de flesta verkar köra snabbt fram till att de ser kameran...skratt
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO