Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsryckningar

 

operasångerskan

sjunger Jag dör, jag dör, jag dööör!

Ute flammar träden




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 09:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Som om löven sjöng detta..snyggt..men de går ju bara till en annan existens..maskmat..
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin