Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte alltid vara Stålmannen.

Jag orkar inte alltid vara Stålmannen. Inte hela tiden.

På dagar och nätter kan jag vara det. Flyga omkring med superkrafter och hinna med alla möten och repetitioner. Slå mig för bröstet och vara alla behjälplig.

Men inte alltid när jag kommer hem. När jag tänder den lilla lampan med gult ljus vid fönstret. Då orkar jag inte alltid vara Stålmannen. Trots att Cupido står och skriker på mig. Så orkar jag inte.

Även Stålmannen får väl vara Clark Kent ibland.








Fri vers av Ola Nilsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-10-16 18:15



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här gillade jag. man måste få bara vara lite ibland.
2005-12-09

  Propella
Underbar, vardagskomisk text *ler med hela kroppen* Den tackar vi för.
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson