Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

336 000


Invandring
Flyktingar

Avvisningar
O s v
Men hur kan en familj få ut
336 000 kr
av socialhjälpen

För att få ut 336 000 så måste man
Tjäna över 500 000
Minst 42 000 i månaden alltså

Och hur kan en familj
Som dessutom är ”avvisad” men ännu inte
Kroppsligt detsamma
Få ut dessa pengar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 16:10



Bookmark and Share


  LassO
Källan är text TV och nyheter, sök själv om du vill veta var
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO