Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusthus

LUSTHUS

KUSTHUS

MUSTHUS

FRUSTHUS

Så mycket som rimmar gott
På dessa hus namn
Man älskar tills blodet är blott rött
Av hetta
Och blått
Av intensivt syreanvände och andfåddhet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO