Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem när och vem tär, egentligen


Handelskammaren


Stockholms handelskammare tycker att
Det får vara slut med att stockholmskommuner
Betalar 14 miljarder till ”fattiga kommuner”

Kanske skulle då alla landsortskommuner vägra
Betala för skatter som går till de statliga jobb
Som finns i Stockholm
Stockholm består av offentliga ”jobb”
I alla fall offentliga anställningar
Varför ska landsorten betala för det?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO