Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än 50%


SEB TJÄNADE FLERA HUNDRA MILJONER
MEN
Man lämnar mer än 50% av vinsten
I sk ”rörliga ersättningar”

Är det läge att lämna bankerna som kunder
Eller nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-10-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO