Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetesresa


Resan är helvetet
Även om man tror det är dit
Till helvetet
Så är det inte målet som är det värsta
Det är resan….

Innan du vet vad som väntar
Så blir du tagen av allvaret
Kanske så att du tappar allt
Innan du kommer fram och märker
Att ”det helvetet” inte var så farligt

RESAN var mycket farligare…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO