Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanon


Han trodde att Gud helat honom
Du kanske ler
Eller säger att
Det var placebo

Men för honom
Var det kanon….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 20:45



Bookmark and Share


  LassO
Helt ok, ja, det är ju hans upplevelse som är viktig
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO