Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bengt bok


Bengt Bok
Gör film
Man undrar om det blir träaktigt
Avlövat
Och papperslöst
Men med ryggen fri….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO