Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå den berömda läraren, som helt enkelt inte, skulle få fortsätta vara lärare för att han köpt sex...


Varför går vissa fria


Läraren ska ha sparken
För att han köpt sex
Anser skolborgarrådet
”Lilla Lotta”

Men vad ska han få sparken för
När både snutar och domare
Slipper detta
Är inte snutars och domares
Oförvitlighet viktigare
Än en lärares




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO