Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kodak


Kodak
Står det
KODAK med stora bokstäver
Sönderslagna rutor
Och parkering för massor med bilar
Men


Det var en gång
En stor industri
Eller företag
Då…
Innan videons och framförallt
Digitalkamerans tid

Så behövdes ett stort kodak företag
Men sen stod det tomt och sönderslaget
I Järfälla
Som ett slags monument över att tiden går
Eller rullar som en film…
Men utan tillbakaspolning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2010-01-16 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO