Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsmasken


Dödsmasken

Han, mannen, ligger där, död stel och

Han är sej lik…

Även med den dödsmasken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO