Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgrikt ärglikt


Grönt
Blir gult
Oranget
Och rött

Sen brunt
Stelt
Tunt
Och dött

Sen nytt
Skirande
Och sprött…
Året efter….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-10-23 00:13



Bookmark and Share


    eva m h
a leaf`s life
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO