Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomspråk


Han sa ingenting till dom
Det där att dom var inte så kul
Att ha och göra med

Men
När han gick i pension
Så fick dom alla en varsin kaktus
Stående på sina skrivbord….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-14 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO