Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Regnet är bara molnen som gråter av glädje
och blommorna som försvinner vid hösten
har gått i ide i mitt hjärta.
Varje snöflinga som smälter på min tunga
smakar av den stora rymden
och pappersduvorna jag viker
bygger bo i trädet utanför.
Och om jag gråter så är det bara
mitt hjärta
som vill titta ut
och spegla världen.
Men bara för att jag får vara din
och jag lovar att jag ser blått rött och gult inom
Så när solstrålarna faller över dig
så finns det inga färger du inte kan gnistra i.




Fri vers av Pajasen
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pajasen