Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omloppsbana

Jag höll andan när du gick
du är i mitt syre
Linjerna har dragits och delat oss itu
Händer sammanfogade och vi snurrar
med världen i omloppsbana kring oss
Jag är låst till dig och jag har slängt nyckeln säger jag
Du säger att jag har låst ute mig själv
Trupperna står uppradade och jag är slagfältet
Linjerna har dragits och kriget börjat
I slutna rum så kippar vi efter andan
så jag öppnar fönstret och solstrålarna
förvandlar ögonblicket till aska
Jag har inte andats sen dess
Ett andetag bort
från att sprida askan med vinden
Från att förlora dig




Fri vers av Pajasen
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-14 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pajasen