Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen VS natten

Strimmor av solkatter sträcker ut sig på mitt golv
och fyller ut de tomma ytorna
de leker in mörkret i hörnen som tar sin tillflykt och
det dansas i väggarna och i skrymslen där solstrålsklor inte kan nå
men idag hann jag inte undan och jag skingras som molnen
när guldskimmer får mig att virvla upp som höstlöv och sedan landa
avklädd står det lilla ljuset kvar och saknar sin dräkt av mörker




Fri vers av Pajasen
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pajasen