Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Vägen saknar färg
Dimma över sjöarna
Gamla leder
Ljudet av eld och ved

när de rör sig

Bäckar av mörkt vatten
följ dem försiktigt
Som lodlinjer
Som berättelser
från början till slutet
Vägtecken
inristat i träden
Minnesstenar
i gömda rum
Hennes namn i fåglarnas flykt
Små fotspår på marken
följ dem till gläntan
vitsippor och sol

Och det slår fortfarande
Grenar mot fönstret
Fingrar mot bordet
Pulsen i skogen
Hjärtat i bröstet
Men inte längre




Fri vers av Pajasen
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pajasen