Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre här

Du sitter i ett leksakfängelse
byggd av slitna brandbilar och fantasi
och utanför så går verkligheten skallgång

som oroliga mödrar

som hungriga ulvar

som vilsna spöken

ogreppbart, ofattbart

Men vad händer när det trygga
får klor och illvillig blick
Vad händer när verkligheten blir till ogräs
i ditt blåklocksrike?




Fri vers av Pajasen
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-30 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pajasen