Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

jag höll hans hand, onekligen det värsta jag upplevt men som jag inte skulle vilja ha ogjort.




oktober 24, 19.02.. det var då det blev så tomt

19.02

Oktober 24

297e dagen på året

FN kallar den för sin i kalendern

 

Mest känns det tomt

och knasigt

Dubbelaktigt

Det känns som en evighet

likväl som igår

 

Du sa så ofta

att om jag bara lyssnade

skulle jag fortfarande kunna höra

Pappa, du ljög för mig.

men det är okej.

 

Har suttit vid din grav

nätter åter nätter

kyrkogården är mycket fridfullare då

Jag gör mitt bästa

för att inte se mig om över axeln

och längta tillbaka

utan bara nöja mig med minnena.

Slutet på din väg blev början på en ny för mig.

 




Fri vers av Lindsy
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 16:35



Bookmark and Share


  Kape
Du förmedlar känslan så starkt, mycket bra skrivet!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy