Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009




mellanslag mellan slagen

Hjärtat tog en paus

i mellanslagen

- emellan slagen-

Kroppen tog sin blåa ton

för du älskade ju så högt

att jag inte dög

för mer än dig.

Det fanns aldrig komman

i dina rader

och min olust fick sätta punkt.

Tillslut.

Ibland reflekterade jag först

och blev skuld

av provokation.

Med nya blickar ser jag mig omkring

ibland suddar jag allting

enter blir en omladdning.

Allt som oftast

tror jag än tyvärr

på orden i mellanslagen.

Men du din litterära bluff

jag är tillräcklig som jag är

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 




Fri vers av Lindsy
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy