Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEN SOM RÄKNAS




Det är inte tanken
som räknas
om den är tom
fråga en strandad bilist
I tanken
måste substans finnas
om man vill minnas
att i tanken
finns drivmedlet
för oss
att gå vidare


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 19:34



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Den var bra!
2009-10-23

  Mr Lindemann VIP
Eller skriv en tanka i ämnet således då
men tanken var god

med full tank mår vi oftast bättre
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten