Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

När sången klingar ut
är kvällen inte över
en drink från en bar
är något jag behöver

Med utsikt över gatan
så rinner drinken ner
jag dricker den kvickt
så ingen mig ser

Kring diskokulans sken
jag dansat i kväll
har skött mig så noga
och varit så snäll

Vid bardiskens vimmel
en drink, kanhända två
man måste väl få fira
kan ingen det förstå?

Tiden den var tuff
med veckor helt vita
nu smakar det gott
med drink på Rosita

När kvällen når sitt slut
är ångesten så nära
nu har jag åter sårat
de som står mig nära

Nu får jag föra vidare
min mödosamma kamp
jag kommer lida stort
för detta övertramp




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-23 07:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ops
gåshud ska det vara förstås
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO