Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009




Väck mig inte, jag drömmer ju

Det var min kind mot din

som gjorde att jag inte ville vakna.

De släckta glödtrådarna

ersatta med levande stearin

Förnöjda uttryck

och leende ögon

Dina händer, fina du, dina händer

som inte behövde kompass

för att stilla stormen inuti

Så synkade

svetsade i samförstånd

Vill sova vidare

befinna mig i stunden lite till…  




Fri vers av Lindsy
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy